Naším záměrem je poskytovat Vám vysoce odbornou
péči v příjemném prostředí

Objednejte se327 314 508727 836 691


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. MUDr. Marie Finsterlová veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá MUDr. Marie Finsterlová s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Aktuality

29.11. ordinuje lékařka až od 11.hodin

21. listopad 2017
29.11. ordinuje lékařka až od 11.hodin 

Doporučujeme: www.krasneni.cz

01. září 2017
Na www.krasneni.cz najdete kvatitní potravní doplňky firem Finclub, LR, dr. Egrt, Energy, Klas, Starlife pro široké užití, dále kvalitní kometiku Mary Kay a Esthederm. www.krasneni.cz

Dárkový poukaz


Kontakt

MUDr. Marie Finsterlová
Dermatolog
Přemysla Otakara II. 86
286 01 Čáslav

Telefon:
+420 727 836 691
E-mail: 
Smluvní zdravotní pojišťovny

Ordinační hodiny

Po 7.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Út 7.00 - 13.00  
St 7.00 - 13.00  
Čt 7.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Po – Čt od 11.hodin jen pro předem objednané pacienty
Pá 7.00 – 13. 00 jen pro předem objednané

O nás

Lékař:
MUDr. Marie Finsterlová
Dermatolog

Zdravotní sestra,
lymfoterapeutka:

Monika Černá 

© 2017, MUDr. Marie Finsterlová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑